PoortMeesters staat garant voor ruimte en vrijheid

PoortMeesters is een markant gebouw dat met aandacht voor architectuur, de openbare ruimte, kunst en design is ontworpen. In de groene binnentuin heerst een oase van rust en de woningen zijn ruim opgezet, zowel binnen als rondom het huis. Aan vierkante meters dus geen gebrek. Zo geniet je van veel leefruimte om de hoek van de Delftse binnenstad. Win-win!

image alt

Veel woonlagen en mogelijkheden

Ruimte geeft je een gevoel van vrijheid. En dat is wat wonen in PoortMeesters zo aantrekkelijk maakt. De stadswoningen en stadswoningen XL hebben 3 of 4 woonlagen, een woonoppervlakte van 131 tot 258 m2 en 3 slaapkamers. De vele vierkante meters bieden verschillende indelingsmogelijkheden. Denk aan een grote woonkeuken als het hart van het huis, een aparte kantoorruimte of eigen plek voor de kinderen. De woning is een nog onbeschreven blad, dus je kunt er alle kanten mee op!

image alt

Een groen privéterras

Je wilt graag centraal wonen, maar snakt tegelijkertijd naar een tuin voor het gezin. Dat begrijpen wij maar al te goed. Als het zonnetje schijnt haal je in PoortMeesters binnen naar buiten met de privétuin aan huis. Dit fijne tuinterras grenst direct aan de groene, weelderige binnentuin die je met andere bewoners deelt. Zo heb je de rust en privacy wanneer je daar behoefte aan hebt, maar ervaar je tegelijkertijd het buurtgevoel.

Een oase van rust

Natuurlijk heeft wonen in de stad zijn charme, maar in alle rust tot jezelf komen in jouw nieuwbouwwoning is minstens zo fijn. PoortMeesters heeft het allebei. Terwijl je geniet van de ruimte in en rondom het huis, ben je binnen no time in het centrum van Delft. Woonplezier krijgt op deze manier een nieuwe dimensie. Want alles wat je in de stad zoekt, vind je hier.

Bekijk de stadswoningen
  Bekijk de stadswoningen
  Lees meer over de voorzieningen