PoortMeesters: een veilige omgeving voor de kinderen

Wanneer je als gezin gaat verhuizen of als er een kleintje op komst is, is het fijn om een woonplek te kiezen die veilig en kindvriendelijk is. Een plek waar de kinderen onbezorgd kunnen spelen, vriendjes kunnen maken en zorgeloos kunnen opgroeien. Delft staat bekend als een veilige stad waar gezinnen altijd met veel plezier wonen. Ook in PoortMeesters is goed nagedacht over voorzieningen die de woonomgeving zo veilig en aantrekkelijk mogelijk maken. Voor de ouders én de kinderen.

image alt

Een speelse binnentuin

De woningen in PoortMeesters hebben een privé-tuinterras met directe toegang tot de collectieve, groene binnentuin. Zo geniet je van de rust en privacy met het gezin als je daar behoefte aan hebt, maar ervaar je tegelijkertijd het buurtgevoel. Hoewel er geen speeltoestellen in de binnentuin komen te staan, wordt het zo aangelegd dat het aanleiding geeft om te spelen. Denk aan kronkelige paadjes, voldoende gras en andere begroeiing. Een perfecte plek om op avontuur te gaan en lekker te ravotten. Dit maakt PoortMeesters een geborgen plek om te wonen.

image alt

Delft, familiestad

De stad Delft is een gevarieerde en aantrekkelijke leefomgeving. Want waar Delft bekend staat als levendige studentenstad, is het tegelijkertijd een prachtige omgeving waar veel gezinnen wonen. Omdat alles goed bereikbaar en binnen handbereik is, woont men hier het hele jaar door met veel plezier. Er is voldoende keuze in onderwijs en er hangt een gemoedelijke sfeer. Je kunt verdwalen in de bibliotheek, je uren vermaken in de Botanische Tuin of de geschiedenis van de stad ontdekken op het Prinsenhof. En wist je dat het Delftse Hout om de hoek is? Een natuur- en recreatiegebied met een kinderboerderij, waterspeeltuin en gezellige horeca waar je zelfs bootjes kunt huren. Heerlijk op een warme dag.

image alt

Moderne maatstaven in Nieuw Delft

PoortMeesters ligt aan de rand van het historische centrum van Delft en de ‘oevers’ van Nieuw Delft. Nieuw Delft is volop in ontwikkeling en de openbare ruimte wordt een fijne omgeving waar gezinnen graag verblijven en elkaar kunnen ontmoeten. Er is aandacht voor duurzaamheid, mobiliteit en veiligheid en iedereen krijgt de kans om te wonen en leven naar moderne maatstaven. Het is er heel kindvriendelijk met verschillende peuterspeelzalen, scholen, speeltuinen en diverse parken in de buurt.

Ook wonen in Nieuw Delft? Bekijk het woningaanbod
Nieuwsgierig? Lees al het nieuws over PoortMeesters