Neem een kijkje in een stadswoning

De Stadswoningen hebben een groot aantal mogelijkheden als het gaat om de indeling van de begane grond. Standaard is deze verdieping een woonkeuken, maar je kunt hier ook een kantoor aan huis of extra slaapkamer met badkamer maken. De keuken verplaatst dan naar de 1e verdieping. Om deze mogelijkheden meer tot de verbeelding te laten spreken hebben we interieurimpressies laten maken. Kijk je mee?

Koken op de begane grond

Bouwnummer 8 (Stadswoning XL, 3 en 4 laags) hebben we hieronder in beeld gebracht met de standaard indeling: de leefkeuken op de begane grond en de woonkamer op de eerste verdieping. Zoals je ziet heb je beneden alle ruimte om jouw droomkeuken te realiseren. Denk aan een kookeiland en een fantastisch grote eettafel, echt een plek waar het hele gezin samenkomt. Op de eerste verdieping heb je zeeën aan ruimte voor een fijne zithoek, werkplek, leesplek of speelplek voor de kinderen,

Optionele indelingen

Optioneel kan je dus de begane grond aanpassen naar een kantoor / praktijk aan huis of een extra slaapkamer. Het kantoor aan huis heeft naast ruimte voor je werkplek ook een pantry, wel zo fijn voor een goede bak koffie tijdens het werken. Maak je een slaapkamer beneden dan is er ruimte voor een extra badkamer. Zo creëer je een echte studentenkamer voor je puber of een heerlijke logeerplek voor je ouders en vrienden. Hieronder is een Stadswoning 3- of 4 laags in beeld gebracht. 

  Bekijk de woningen
  Neem contact op