Wat is jouw droomwoning?

Uitverkocht!

Nieuwbouw in het centrum van Delft

Na je werk pak je nog een terrasje met vrienden op de Beestenmarkt. De volgende ochtend spring je uit bed voor een koffie in de stad. Daarna loop je door naar de markt voor verse groenten en fruit. De rest van de middag lekker in de zon zitten in je tuin? Waarom niet! Je woont op loopafstand van het centrum van Delft met het station om de hoek. In PoortMeesters vind je alles wat je zoekt.

Uitverkocht!

Het blijft een dilemma; je wilt in het centrum blijven wonen maar snakt ook naar meer ruimte en een fijne tuin voor de kinderen. Of gewoon voor jullie zelf. En een eigen parkeerplaats! Dat zou ook fijn zijn. Maar een dorp of een buitenwijk? Liever niet. Stop maar met zoeken, in PoortMeesters vind je alles. Helaas, alle stadswoningen in PoortMeesters zijn uitverkocht en in aanbouw. Er komt geen nieuw aanbod meer in dit project. 

image alt

3 slaapkamers en een tuin

De woningen in PoortMeesters hebben 3 of 4 woonlagen. De woonkeuken op de begane grond is het hart van de woning, hier komt iedereen samen. Op de eerste etage gooi je in de woonkamer de deuren open naar je heerlijke privé tuinterras, direct aan de groene tuin die je met andere bewoners deelt. Als je de keuken liever bij de woonkamer trekt dan kan dat natuurlijk ook, aan jou de keus. Boven zijn er genoeg slaapkamers en een ruime badkamer. Je auto parkeer je op je eigen parkeerplek onder de daktuin. 

image alt

Een slimme investering

In een PoortMeesters woning ben je klaar voor de toekomst; de woningen zijn super duurzaam en dat merk je in comfort én op je energierekening. Daarnaast betekent nieuwbouw ook dat je voorlopig niet na hoeft te denken over groot onderhoud aan je woning. Wonen in het centrum hoeft dus niet te betekenen dat je in een tochtig, gehorig huis woont met een gasaansluiting!

Wonen in PoortMeesters? Bekijk het woningaanbod
Blijf op de hoogte Lees het laatste nieuws