Stads wonen aan de rand van binnenstad

Het beste van 2 werelden komt in PoortMeesters bij elkaar. Het gebouw met Stadswoningen en Appartementen ziet er stads en stoer uit en in de groene binnentuin heerst een oase van rust. Binnen een paar minuten sta je hartje centrum! Kenmerkend voor deze ontwikkeling in Nieuw Delft? De prachtige poorten bekleed met Delfts Blauw. Een kunstobject op zich! Ook duurzaamheid staat hoog op de agenda in PoortMeesters. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee.

image alt

De poort naar geluk

De eyecatchers van PoortMeesters zijn de 2 poorten. Ontworpen door Architectonisch ontwerpbureau Studio RAP. De poorten worden bekleed met 4000 Delfts Blauwe tegels, stuk voor stuk uniek en 3D geprint. Voor het afbakken en glazuren van de tegels wordt samengewerkt met Koninklijke Tichelaar, een begrip op dit gebied! Via de trap in de poort bereik je de binnentuin én je eigen tuin. Ook voorbijgangers mogen best even komen kijken. Door de poort en de trap is wel duidelijk dat bezoekers hier te gast zijn.

Lees het interview met Studio RAP
image alt

Jouw wensen en leefstijl

Werken aan huis of studerende kinderen hun eigen plek in huis, het kan allemaal in PoortMeesters. De stadswoningen hebben verschillende indelingsmogelijkheden. En kunnen dus volledig aangepast worden aan jouw woonwensen. De begane grond leent zich naast perfecte woonkeuken ook voor een kantoor aan huis of een extra slaapkamer met badkamer. De woning is nog een onbeschreven blad, dat is het voordeel van nieuwbouw! 

image alt

Duurzame nieuwbouw

Woon je in PoortMeesters, dan ben je klaar voor de toekomst. Een toekomst waarin gasaansluitingen verdwijnen en een elektrische auto de standaard wordt. Alle stadswoningen en appartementen zijn energiezuinig en onderhoudsarm. Geen aansluiting op het gasnetwerk, maar 'all electric' oftewel zonnepanelen op het dak en een warmtepomp die de cv ketel vervangt. En natuurlijk gebouwd met duurzame materialen. Bij jouw parkeerplaats in de stallingsgarage is het mogelijk te kiezen voor een laadpaal. Maar PoortMeesters is ook op sociaal gebied duurzaam. Bijvoorbeeld door de groene binnentuin, waar kinderen veilig kunnen spelen en nieuwe ervaringen opdoen. En dat niet alleen, deze binnentuin slaat ook het regenwater op voor het besproeien van de tuin in droge periodes. 

Lees meer over duurzaamheid
image alt

Grootste waterneutraaldak

Of je nu hartje winter óf zomer van de binnentuin van PoortMeesters geniet, één ding is zeker; de tuin zal het hele jaar rond heerlijk groen en weelderig bloeien. Ook als we een droge zomer krijgen. Hoe we dat voor elkaar krijgen? Door het grootste Waterneutraaldak van Nederland op de binnentuin van Poortmeesters te plaatsen! Benieuwd hoe dat werkt?

Lees het interview met Waterneutraaldak
  Heb je de planning al bekeken?
  Bekijk de bereikbaarheid van PoortMeesters