Nieuwbouw PoortMeesters in Delft

De spoorzone van Delft ondergaat een metamorfose. En zo ontstaat een hele toffe plek om te wonen. Ontspannen! Maar ook ontzettend stads met het station en allerlei horeca om de hoek. En de binnenstad, daar fiets je vanaf PoortMeesters in 4 minuten naartoe. De architectuur van het gebouw met uitnodigende poorten heeft alle ingrediënten van Nieuw Delft in zich: stoer, chic en modern.

image alt

Nieuwbouw in Delft

Nieuw Delft ligt op loopafstand van de Delftse binnenstad. Daarbij geniet je van de goede voorziening die er zijn in de nieuwbouwwijk én in de directe omgeving. Tel daarbij op dat de snelweg richting Rotterdam en Den Haag goed bereikbaar is. Je begrijpt waarom een nieuwbouwappartement of nieuwbouwhuis kopen in Nieuw Delft zo aantrekkelijk is.

image alt

Nieuwe Gracht

Ken je De Nieuwe Gracht in Delft? Deze wordt in de toekomst doorgetrokken en vindt zijn weg in Nieuw Delft tot aan de PoortMeesters. Ja, ook in de nieuwbouwwijk van Delft mag geen gracht ontbreken. Want dit is tenslotte één van de elementen die de Zuid-Hollandse stad haar bijzondere karakter geeft. Bekijk de nieuwbouwstadswoningen en nieuwbouwappartementen van PoortMeesters en ontdek of je hier wilt wonen.

  Ga naar het laatste nieuws
  Bekijk snel de planning!