Wonen in de mooie stad Delft

Of je elke dag met de trein naar je werkt gaat of liever de auto pakt, in PoortMeesters ben je zo onderweg naar je bestemming. Station Delft ligt op een paar fietsminuten afstand. Met de auto zit je zo op de snelweg richting Den Haag, Rotterdam of Utrecht. En het fijne is dat je na een lange dag werken niet lang hoeft te zoeken naar een parkeerplekje door de stallingsgarage onder het plan. Nog even een vrijdagmiddagborrel in de stad? Pak je fiets, je bent er zo! 

image alt

Spring maar achterop

Natuurlijk, wonen in de stad heeft ook zo zijn charme. Maar in alle rust nieuwe energie opdoen in je eigen nieuwbouwhuis is minstens zo fijn. PoortMeesters biedt beide. Je bent zo op de Beestenmarkt voor een lekkere kop koffie met taart. En je dagelijkse boodschappen, die haal je in De Hoven. De fietsenberging wordt zo gemaakt dat je gemakkelijk en snel je fiets pakt.

image alt

In sneltreinvaart

Trein, tram, bus, je bent snel in de binnenstad, maar ook zo in Den Haag, Rotterdam of op Schiphol. Het splinternieuwe NS station Delft verbindt reizigers, bewoners, studenten en ondernemers. En het goede nieuws is dat het op een steenworp afstand van PoortMeesters ligt. Ga je lopend naar de trein of pak je toch even snel de fiets? Het maakt niet uit, je bent er zo!

Wanneer kunnen we hier wonen? Ga naar de planning!
Wat is er in de buurt? Bekijk de voorzieningen