Wonen in PoortMeesters: vijf voordelen op een rij

12 juni '20

Een stoer, stads en stevig woongebouw met grote woningen en appartementen aan de ‘oevers’ van Nieuw Delft. Dat is PoortMeesters in een zin. Maar achter dit gebouw schuilt een aantal pluspunten dat wonen hier erg aantrekkelijk maakt. Je woont hier supercentraal, goed bereikbaar en ruim, de kinderen groeien op in een veilige omgeving en je bespaart vanaf dag één op jouw vaste lasten. Alles wat je zoekt vind je hier in PoortMeesters.

image alt

1. Centraal & Bereikbaar

In PoortMeesters geniet je van zowel de rust als de reuring. De nieuwe grachten, het stadspark en de groene binnentuin creëren een oase van rust, waar het historisch Delft - op loopafstand - je de nodige reuring biedt. De uitvalswegen A4 en A13 zijn nog geen 10 minuten rijden vanaf PoortMeesters en station Delft ligt op steenworp afstand. Als kers op de taart zijn alle handige voorzieningen zoals supermarkten en sportgelegenheden praktisch om de hoek.

image alt

2. Ruimte & Vrijheid

De woningen in PoortMeesters zijn ruim opgezet, zowel binnen als rondom het huis. De stadswoningen en stadswoningen XL hebben 3 of 4 woonlagen, een woonoppervlakte van 131 tot 258 m2 en minimaal 3 slaapkamers. Een nieuwbouwwoning in PoortMeesters is een nog onbeschreven blad, dus je kunt er alle kanten mee op. Een grote woonkeuken, kantoor aan huis of logeerkamer met eigen badkamer? Het kan allemaal. Zo geniet je van veel leefruimte om de hoek van de Delftse binnenstad.

image alt

3. Lage energielasten

Een nieuwbouwwoning betekent minder onderhoud en lagere woonlasten vergeleken met bestaande bouw. En duurzaamheid staat bij PoortMeesters hoog op de agenda. Denk aan duurzame materialen en technieken, vloerverwarming en goede isolatie. Zo zijn de woningen een stuk energiezuiniger dan oude huizen en worden de vaste woonlasten lager. Alle woningen in PoortMeesters zijn energieneutraal - de appartementen nagenoeg energieneutraal - en hebben het energielabel A.

Meer over duurzaamheid
image alt

4. Kindvriendelijk & Veilig

PoortMeesters biedt een omgeving waar de kinderen onbezorgd kunnen spelen, vriendjes kunnen maken en fijn kunnen opgroeien. Dit biedt een geborgen gevoel voor het hele gezin. Hoewel er geen speeltoestellen in de binnentuin worden geplaatst, zorgen het gras, de kronkelige paadjes en functionele afscheidingen ervoor dat er genoeg uitdaging is om lekker te spelen en de fantasie de vrije loop te laten. Zowel de stad Delft als de buurt biedt gezinnen de kans om te wonen en leven naar moderne maatstaven met verschillende peuterspeelzalen, scholen, speeltuinen en parken in de buurt.

Lees meer over de binnentuin
image alt

5. Karaktervolle nieuwbouw

Nieuwbouwwoningen zijn echt niet altijd karakterloos. Zeker de woningen in PoortMeesters niet. Dit markante gebouw is met aandacht voor de openbare ruimte, kunst en design ontworpen. Een weelderige binnentuin als middelpunt van het gebouw, twee enorme in het oog springende poorten bedekt met Delfts Blauwe tegels en een verspringende gevellijn aan de gracht maken het een uniek geheel.

Lees meer over de architectuur
  Bekijk de woningen
  Lees het laatste nieuws