Wonen in een penthouse

16 augustus '21

Ruimte, heel veel ruimte en een ongekend niveau aan luxe, comfort en uitstraling. Zo mag de je kenmerken van dit penthouse op de vijfde verdieping van PoortMeesters in het kort omschrijven. Van alle kanten komt het licht naar binnen door grote puien en raampartijen. Met zijn hoogwaardige architectuur, duurzame technieken en formidabele uitzicht op de historische binnenstad, woon je hier als een vorst in Prinsenstad Delft. 

image alt

Wonen als beleving

Bouwnummer 103 heeft alles wat je woonhart begeert. De grootste kamer heeft een oppervlak van maar liefst 80 m2 en dient als woonkamer en woonkeuken. Dit is de plek waar alles om draait. Leven, genieten, eten, de sfeer van historisch Delft beleven, het komt er allemaal samen. Schijnt de zon en wil je even naar buiten? Je kunt kiezen uit 5 zonneterrassen, of even afdalen naar de fijne binnentuin van de PoortMeesters. Of ga je toch liever natuurgebied Midden-Delfland in, waar je zo bent?   

image alt

Stads en toch groen

De binnentuin is het middelpunt van PoortMeesters en heeft de sfeer van een intiem groen binnenhof, zoals je die in oude stadscentra vindt. Het hele jaar door geniet je van een spectaculair plaatje door de speciaal ontworpen beplanting die in alle jaargetijden gedijt. De binnentuin biedt het buurtgevoel en de privacy door de zonering met groen omringde privéterrassen voor de bewoners. En als de avond valt, zijn zowel het zwierige pad als de bomen sfeervol verlicht.

Hier wonen?

Maakt jouw hart een sprongetje bij het zien van het overweldigende penthouse van PoortMeesters? Vraag dan snel een optie aan op bouwnummer 103 want het is de allerlaatste beschikbare woning.

Vraag een optie aan
  Lees alles over de planning
  Neem contact op