Webinar financieren PoortMeesters

18 juni '20

Heb jij een woning op het oog in PoortMeesters maar heb je nog vragen over bijvoorbeeld de financieringsmogelijkheden of duurzaamheidskorting? Meld je dan aan voor de webinar op 14 juli om 20.00 uur, georganiseerd door Rabobank Zuid-Holland Midden. Zij geven je alle informatie over het financieren van een woning in PoortMeesters en de financiële check.

Meld je aan!

Wil je graag aanwezig zijn bij het online webinar, meld je dan aan! Je ontvangt van de Rabobank een link naar de online omgeving. Aan het eind van de sessie is er de mogelijkheid om je vragen te stellen aan de Rabobank, Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars en de ontwikkelaar. 

Naar het aanmeldformulier
image alt

Doe een financiële check

Wil je wonen in PoortMeesters? Dan ontvangen wij graag een financiële check bij je inschrijving. Zo'n check kun je gemakkelijk uit laten voeren bij bijvoorbeeld Rabobank Zuid-Holland Midden. De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account.

Let erop dat in de gewaarmerkte brief staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste woning kunt lenen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie.

Meld je aan!

Nog geen check gedaan?

Nog geen check gedaan? Neem dan contact op met de adviseurs van de Rabobank via telefoonnummer 015-27 50 000 of maak direct een vrijblijvende afspraak via www.rabobank.nl/afspraakmaken. Een financiële check kunnen we voor je verzorgen via een videogesprek, telefonisch of indien nodig via een afspraak op kantoor.

  Bekijk de woningen
  Lees meer over de verkoop