Wat zijn jouw woonwensen? Jij bepaalt!

2 september '20

De ruime stadswoningen in PoortMeesters zijn standaard uitgerust met een woonkeuken op de begane grond. Denk aan een kookeiland, een groot werkblad en een gigantische tafel waar iedereen kan aanschuiven. Maar de vele vierkante meters in de woning bieden daarnaast verschillende indelingsmogelijkheden. Een kantoor aan huis of een extra slaapkamer met badkamer? De keuze is aan jou! We geven je graag een idee van de mogelijkheden.

image alt

Kantoor aan huis

Geen fan van vroeg opstaan? Of de laatste maanden veel thuisgewerkt? In PoortMeesters kun je kiezen voor een kantoor of praktijk aan huis. De begane grond biedt gelegenheid voor een ruime kantoorruimte. Hier is plek voor bijvoorbeeld twee bureaus, een vergadertafel en kasten voor de administratie. Het is zelfs mogelijk een extra voordeur te kiezen. Na jouw werkdag doe je de deur achter je dicht, loop je de trap op en kan het relaxen beginnen.

image alt

Een extra slaapkamer

Een studerende zoon of dochter, je ouders in huis of regelmatig bezoek dat komt logeren? Dan is een fijne slaapplek geen overbodige luxe. Je kunt de extra ruimte op de begane grond indelen als extra slaapkamer met badkamer. De slaapkamer is groot genoeg voor een tweepersoonsbed, een klein zitje en zelfs een keukenblokje. Ook de badkamer heeft alle ruimte voor een douchehoek, wastafel en toilet. Zo zijn jouw gasten van alle gemakken voorzien.

Bekijk de optietekeningen
  Bekijk de Stadswoningen
  Lees het laatste nieuws