Verkoop PoortMeesters gestart!

9 juli '20

Het is zover: de verkoop van PoortMeesters is gestart! De informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via je Mijn Eigen Huis account en kan tot donderdag 23 juli 17.00 uur. Een dag later worden de woningen toegewezen.

Geef je voorkeuren door

Kijk op de verkoopdocumentenpagina voor onder andere de tekeningen, afwerking, meer- en minderwerk en nog veel meer informatie over jouw favoriete woningen. Log in op jouw account van Mijn Eigen Huis en geef online je voorkeuren door voor maximaal 5 bouwnummers. Vergeet niet je financiële check te uploaden.

>> Bekijk de verkoopdocumenten van de Appartementen
>> Bekijk de verkoopdocumenten van de Stadswoningen

image alt

Maak een account aan

Heb je nog geen account? Maak er dan snel een aan en geef dan je woningvoorkeuren door. Dit kan tot en met Donderdag 23 juli 17.00 uur. Vrijdag 24 juli vindt de toewijzing plaats. Na 17.00 uur kun je de uitslag terugvinden in je Mijn Eigen Huis account en ontvang je van ons een e-mail.

Meer over de verkoopprocedure
image alt

Haal je brochure op

Wil je graag een brochure ontvangen van de Stadswoningen of Appartementen in PoortMeesters? Kom dan zaterdag 11 en 18 juli tussen 11.00 en 15.00 uur naar het kantoor van Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars (Oude Delft 110a in Delft). Ook kun je de brochure downloaden bij je favorieten bouwnummer op de pagina Woningen.

Stel je vragen

Heb je tijdens de inschrijfperiode nog vragen over de woningen of de verkoopdocumenten? Neem dan gerust telefonisch contact op met onze verkoopadviseurs Robert Henderson (06 14 63 96 39) of Marnix Haanappel (06 15 01 50 84), of Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars (015 212 52 88). Neemt Marnix of Robert niet op? Spreek gerust hun voicemail in. Zij bellen je dan terug! In het makelaarskantoor van Van Silfhout & Hogetoorn is het mogelijk om de maquette van het plan te bekijken. Je kunt hun kantoor vinden aan Oude Delft 110a in Delft.

  Bekijk de woningen
  Lees meer over de financiële check