PoortMeesters, het beste van twee werelden!

30 mei '20

Centraal én ruim wonen lijken twee wensen te zijn die vaak niet samengaan, maar PoortMeesters bewijst dat het kan. Aan de rand van het historische centrum van Delft en de ‘oevers’ van Nieuw Delft wordt dit stoere, stadse woongebouw met grote stadswoningen en luxe appartementen gerealiseerd. Je woont hier supercentraal, goed bereikbaar en ruim. Kortom: hier vind je alles wat je zoekt.

image alt

Rust en reuring

Bij PoortMeesters vind je zowel de rust als de reuring. De nieuwe gracht, het stadspark en de groene binnentuin creëren een oase van rust, waar het historisch Delft - op loopafstand - je de nodige reuring biedt. Met haar prachtige monumentale panden, levendige sfeer en de vele terrasjes, winkels en musea heeft Delft alle ingrediënten die je van een stad verwacht.

image alt

Ideale bereikbaarheid

Nieuw Delft is stedelijk, maar erg goed bereikbaar. De uitvalswegen A4 en A13 zijn namelijk nog geen 10 minuten rijden vanaf PoortMeesters. Maar ook als je wilt treinen zit je hier goed. Het station van Delft ligt op steenworp afstand en is zowel te voet als met de fiets prima te bereiken. Ideaal als je bijvoorbeeld met de trein naar je werk wilt.

image alt

Winkels om de hoek

Nog even snel de langs de supermarkt voor een boodschap? Dan loop je binnen 5 minuten naar De Hoven Passage waar je winkels zoals de Jumbo, HEMA en Kruidvat vindt. Zondag de stad in om te shoppen? Dan wandel je op je gemak het centrum van Delft in waar de grotere ketens worden afgewisseld met kleine boetiekjes. Voor ieder wat wils!

image alt

Ontspannen en inspannen

Leuke musea, mooie stadsparken - zoals het Van Leeuwenhoekpark dat nu wordt aangelegd - en verschillende sportgelegenheden zijn bij PoortMeesters allemaal dicht bij huis. De kinderen zijn binnen no time bij de hockey-, voetbal- of tennisclub, de sportscholen zijn op korte loopafstand en voor een ontspannen stadswandeling hoef je alleen de hoek om. Meer groen? Fiets dan bijvoorbeeld in een kleine 10 minuten naar het Delftse Hout.

Ook wonen in Poortmeesters? Bekijk de woningen
Duurzaamheid staat centraal Lees verder