Parkeren in PoortMeesters doe je zo!

31 juli '20

Vind je het ook altijd zo’n gedoe; een parkeerplek vinden dichtbij huis na een lange werkdag? In PoortMeesters heb je geen last van dit probleem. Op de begane grond van het plan is een stallingsgarage waar de meeste woningen minimaal 1 eigen parkeerplek hebben. En deze is ook nog overdekt, zo kom je altijd droog thuis. Ideaal!

Altijd een eigen plek

De stallingsgarage van PoortMeesters bereik je via de inrit aan de Industriestraat. Aan deze zijde is ook de uitrit. Zowel de in- als uitrit zijn voorzien van een automatisch hek. Ongewenste gasten ga je hier dus niet tegenkomen. Vanuit de stallingsgarage heb je direct toegang tot je stadswoning via de bergingsdeur of achterdeur. Ook de trappenhuizen voor de appartementen hebben toegang tot de stallingsgarage. Heb je een elektrische auto? Geen probleem, als meerwerkoptie kun je een laadpaal laten plaatsen bij je eigen parkeerplaats. In de stallingsgarage kun je ook prima je fiets kwijt. Zet deze in het fietsenrek of in je eigen berging. Deze bereik je via het apart aangelegde fiets-/ voetpad.  

Extra parkeerplaats

De stadswoningen hebben 1 eigen parkeerplaats. Ook de 3- en 4-kamer appartementen hebben 1 eigen parkeerplaats, het penthouse 2 stuks. Een aantal lofts en 2-kamerappartementen worden verkocht zonder plek in de stallingsgarage. Behoefte aan een (extra) plek in de garage? Er zijn een aantal losse parkeerplaatsen te koop. Geef je interesse hiervoor door bij jouw makelaar. 

  Lees meer over de binnentuin
  Bekijk de woningen