Koop een parkeerplaats in PoortMeesters

24 februari '21

Ben jij of word jij binnenkort de trotse eigenaar van een nieuw thuis in PoortMeesters? Dan heb je de mogelijkheid om een extra parkeerplaats aan te schaffen in de stallingsgarage. Er zijn nog enkele parkeerplaatsen beschikbaar. Interesse?

De details

Je hebt een (extra) parkeerplaats in de overdekte stallingsgarage voor € 24.850 v.o.n.. Ben je nog niet bij de notaris geweest, dan kun je dit direct meenemen bij de afspraak voor het transport van je woning. In dit geval is het ook mogelijk de parkeerplaats mee te nemen in je financiering. Voor de parkeerplaats betaal je daarnaast maandelijks een bijdrage aan de VvE, de kosten hiervoor vind je terug onder de downloads bij een van de woningtypes. De volgende parkeerplaatsen zijn nog beschikbaar: 001 (onder optie) 002, 003, 004, 005, 006, 008, 027, 045 (onder optie), 036, 055, 056.

Interesse?

Heb je interesse in een van bovenstaande parkeerplaatsen? Neem dan contact op met jouw makelaar. Zij kunnen je meer vertellen over de locatie van de parkeerplaatsen en je direct een optie geven op het nummer van jouw voorkeur.

  Bekijk het woningaanbod
  Neem contact op