Het vernieuwde PoortMeesters staat online

20 mei '20

Goed nieuws! Het vernieuwde plan voor nieuwbouwproject PoortMeesters is nu te bekijken op de website. Afgelopen maanden is hard gewerkt aan het plan. De stadswoningen zijn flink onder handen genomen. Op de nieuwe impressies is nu ook de toekomstige bebouwing aan de overkant van het plan te zien. Benieuwd welke aanpassingen in het plan zijn gedaan? Wij vertellen je graag alle details.

image alt

Alles wat je zoekt..

Alles waar jij van droomt, hoopt en wenst in een woning in het centrum van Delft kun je terug vinden in de stadswoningen van PoortMeesters. We hebben de woningen in verschillende breedtes uitgevoerd, in zowel 3 als 4 woonlagen. Dat levert een grote diversiteit aan mogelijkheden en woonoppervlaktes op. Zo zit er altijd een woning tussen die past bij jouw woonwensen. De begane grond is op verschillende manieren in te delen. Standaard heb je hier een heerlijke woonkeuken. Maar ook een extra slaapkamer met extra badkamer of een eigen kantoor/praktijk aan huis behoren tot de mogelijkheden. Aan jou de keuze! De koopsom voor een stadswoning start vanaf ca. € 450.000 v.o.n. (incl. privé parkeerplaats).

Bekijk de stadswoningen
image alt

Kleine wijziging

Aan beide appartementengebouwen is nagenoeg niets gewijzigd. Door de grote vraag naar 2-kamerappartementen en lofts zijn er een aantal 4-kamerappartementen opgesplitst. Je woont al in een van de appartementen in PoortMeesters vanaf ca. € 240.000,- v.o.n..

Bekijk de appartementen

Binnenkort in verkoop

Naar verwachting start de verkoop van de stadswoningen en appartementen begin juli 2020. Heb je interesse in een van de woningtypes in PoortMeesters? Laat dan je NAW gegevens achter bij dit specifieke type. Dit doe je door op de pagina met het Woningaanbod jouw favoriete type aan te klikken, naar beneden te scrollen, je NAW gegevens in te vullen en op aanmelden te klikken. Wij houden je dan op de hoogte over alle ontwikkelingen rondom jouw favoriete woningtype in PoortMeesters.

  Bekijk de Stadswoningen
  Bekijk de Appartementen