Een kantoor of praktijk aan huis: in PoortMeesters kan het!

24 september '20

Woon je een flink aantal kilometers rijden van je werk, heb je een eigen onderneming of behoort (af en toe) thuiswerken bij jouw baan tot de mogelijkheden? Dan is een kantoor aan huis geen overbodige luxe. De recente ontwikkelingen rondom thuiswerken hebben werkgevers en -nemers tevens op scherp gezet. Wordt thuiswerken de norm? Geen idee. Maar áls je thuiswerkt, is het in ieder geval prettig om de keukentafel te bewaren voor gezellige diners en een aparte werkplek in te richten voor de kantooruren.

Ruimte genoeg!

In de stadswoningen in PoortMeesters kun je optioneel een kantoor of praktijk aan huis realiseren. De stadswoningen hebben een oppervlakte variërend van 131 tot 258 m2 en 3 of 4 woonlagen, afhankelijk van het type woning. Zoals je leest: ruimte genoeg. Dat betekent dat je de woning zelfs qua indeling naar je eigen hand kan zetten.

image alt

Extra ingang

De begane grond van de stadswoning heeft standaard een woonkeuken, maar biedt daarnaast ruimte voor een kantoor- of praktijkruimte. Er is genoeg plek voor twee bureaus, een vergadertafel en kasten voor de administratie. Plus: je kunt jouw werkplek volledig ergonomisch inrichten, waar je jezelf later voor zult bedanken. Heb je een eigen onderneming? Dan kun je kiezen voor een extra deur, zodat het kantoor of de praktijk een eigen ingang heeft. De keuze is aan jou!

Interesse in een kantoor aan huis? Bekijk de optieplattegronden en de meer- en minderwerk prijslijst tussen de downloads van jouw favoriete bouwnummer op de pagina Aanbod. 

Bekijk de woningen
  Bekijk het woningaanbod
  Lees het laatste nieuws