Bijna 50% verkocht in PoortMeesters

29 oktober '20

Goed nieuws, bijna 50% van de woningen in PoortMeesters is verkocht. Een groot deel van de appartementen en stadswoningen staat daarnaast onder optie. Pak jij de laatste kans om aan de oevers van Nieuw Delft te wonen? Bekijk het beschikbare aanbod!

image alt

Stadswoningen

Je hebt geluk! Op dit moment zijn er nog een klein aantal 4 laagse stadswoningen aan de kant van de gracht beschikbaar. Misschien wel het mooiste plekje van het hele plan. De woonoppervlakte van 175 of 188 m2 biedt ruimte voor het hele gezin. Liever een stadswoning met 3 woonlagen? Daarvan zijn er nog slechts 2 beschikbaar. Wees er dus snel bij! Alle stadswoningen hebben een heerlijk privé tuinterras met toegang tot de gezamenlijke binnentuin, een woonkeuken op de begane grond en eigen parkeerplaats. Staat hier jouw nieuwe woning?

Bekijk de beschikbare stadswoningen
image alt

Appartementen

Ga jij liever voor gelijkvloers wonen? Ook dat kan in PoortMeesters. Er zijn nog een aantal lofts, 2- en 4-kamerappartementen beschikbaar. Van de 3-kamerappartementen is er nog slechts 1 vrij. Ook het penthouse is nog beschikbaar. Een groot deel van de appartementen heeft uitzicht over de gracht van Nieuw Delft. Naast je privé terras of balkon kun je ook gebruik maken van de heerlijke groene binnentuin.  Bijna alle appartementen hebben een parkeerplaats in de stallingsgarage. Wat een luxe!

Bekijk de beschikbare appartementen

Planning & optie aanvragen

Naar verwachting krijgt eind dit jaar de aannemer de opdracht om te starten met de bouw. Na een paar maanden voorbereidingstijd zal de aannemer in het voorjaar van start gaan met de bouwwerkzaamheden. Heb je je droomwoning in PoortMeesters gevonden? Vraag dan direct een optie aan via deze website. Ga hiervoor naar het bouwnummer van jouw voorkeur en klik op de knop 'Optie aanvragen'. Op werkdagen laten we je binnen 24 uur weten of we je ook daadwerkelijk een optie op de woning hebben kunnen geven. Uiteraard kan je met vragen terecht bij de makelaars. Neem gerust telefonisch contact op met onze verkoopadviseurs Robert Henderson (06 14 63 96 39) of Marnix Haanappel (06 15 01 50 84), of Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars (015 212 52 88). Neemt Marnix of Robert niet op? Spreek gerust hun voicemail in. Zij bellen je dan terug!

  Bekijk de woningen
  Bekijk de video's over PoortMeesters