Wat is jouw droomappartement?

Uitverkocht

Aan de oevers van Nieuw Delft

Het station van Delft is om de hoek, dus je bent zo thuis. Even omkleden en dan door naar de stad. Want vanavond ga je lekker luxe uit eten en lang natafelen met vrienden. Na afloop slenter je op je gemak naar huis langs de Delftse Schie. Als je onder de Delfts Blauwe poorten door loopt naar je appartement, overvalt je een zweem van geluk. Je bent thuis. Hier vind je het genot van wonen op loopafstand van het centrum in combinatie met de luxe van nieuwbouw.

image alt

Appartementen voor iedereen

Of je nu je studentenhuis wilt ontvluchten, samen gaat wonen, met je gezin ervoor kiest of juist wilt genieten van de rust nu de kinderen uit huis zijn; in PoortMeesters is voor iedereen een appartement. Het aanbod bestaat uit lofts, 2-kamer-, 3-kamer en zelfs 4-kamerappartementen. En natuurlijk is er een luxe penthouse. Bijna alle appartementen hebben een eigen parkeerplaats in de stallingsgarage. 

image alt

Een slimme investering

In een PoortMeesters appartement ben je klaar voor de toekomst; de appartementen zijn super duurzaam en dat merk je in comfort én op je energierekening. Daarnaast betekent nieuwbouw ook dat je voorlopig niet na hoeft te denken over groot onderhoud aan je woning. Wonen in het centrum hoeft dus niet te betekenen dat je in een tochtige, gehorige flat woont met een gasaansluiting

Meer over duurzaamheid
image alt

Uitverkocht

Alle appartementen en stadswoningen in PoortMeesters zijn verkocht. Er komt geen nieuw aanbod meer in dit plan. 

Wat zit er in de buurt? Bekijk de voorzieningen
Aan de oevers van Nieuw Delft! Lees meer over de visie van PoortMeesters